- Reklame -
Naslovnica Vijesti Bosna i Hercegovina Angelina Jolie stigla u Sarajevo

Angelina Jolie stigla u Sarajevo

angelinaSlavna hollywoodska glumica Angelina Jolie danas je u poslijepodnevnim satima ponovo doputovala u Sarajevo, potvrdili su za Sarajevo-x.com iz Granične policije BiH.

Kako je FTV neslužbeno doznala, Angelina Jolie je došla u Sarajevo povodom snimanja novog filma čija radnja se dešava na prostorima bivše Jugoslavije, a prema njihovim informacijama, glumica će noćiti negdje izvan grada.

Prema našim izvorima, avion kojim je glumica sletjela trenutno se nalazina Aerodromu Sarajevo, ali se, kao i prilikom njenog posljednjeg dolaska u naš glavni grad, lokacija na kojoj trenutno boravi strogo drži u tajnosti. Angelina je došla u 17:30 sati sa, kako se navodi, dvoje djece. 

 

Pojedine Sarajlije tvrde kako su vidjeli da je Angelina izašla nakratko iz automobila na tranzitu, te mobitelom fotografisala grad, nakon čega je produžila dalje. 

Ona bi sutra trebala napustiti Sarajevo, a, kako je najavljeno, noćit će van grada.
Angelinu Jolie danas su čekali na Brijunima u Hrvatskoj gdje je trebala biti specijalna gošća Rade Šerbedžije, ali je njen tim procijenio da nisu zadovoljeni sigurnosni uslovi.

Podsjećamo, Angelina Jolie je početkom aprila zajedno sa Bradom Pittom boravila u dvodnevnoj posjeti našoj zemlji, ali kao UNHCR-ova ambsadorica dobre volje.

Exit mobile version