9.6 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

Od danas gornjivakuf-x.com OnLine sa Vama

gv-xCOM

Portal gornjivakuf-x.com je nova snaga na medijskom nebu Gornjeg Vakufa. Ovaj projekt ima za cilj propagiranje tolerancije i suživota na području općine Gornji Vakuf, ali i cijele Bosne i Hercegovine.

Želimo da doprinesemo boljem razumijevanju među ljudima ovog kraja, pokušamo stati u kraj podjelama među našim sugrađanima, po nacionalnoj, vjerskoj, teritorijalnoj i svakoj drugoj osnovi.

 

Svako ko misli da radi nešto plemenito za ljude je dobro došao na naše stranice i uvijek će mu biti obezbjeđen prostor da predstavi svoj rad.

Na ideji i samoj realizaciji ovog projekta ekipa mladih momaka sa područja Gornjeg Vakufa radi već mjesec dana. Sada konačno smatramo da smo spremni da Vama dragi posjetioci prezentujemo svoj rad.

Nemojte nam uzeti za zlo eventualne propuste koje smo napravili, već nam sugerišite kako da to što brže popravimo. To možete uraditi preko Kontakta ili na našem Forumu.

Portal je prije svega informativnog karaktera, ali i za druženje naših posjetioca bez obzira odakle nam dolazili. Za sada je tu Forum za sve diskusije, a u budućnosti planiramo realizaciju mnogo složenijih formi druženja na ovom portalu, u skladu sa zadnjim tehničko-tehnološkim dostignućima.

Posebno želimo omogućiti našim ljudima u dijaspori da ostanu u dodiru sa svojim rodnim krajem, da blagovremeno znaju sve šta se događa. jer znamo da su vaša srca uvijek u Gornjem Vakufu. Zato, pozivamo vas dragi zemljaci da nam šaljete foto i video materijal sa vaših druženja u svijetu, da se i mi vas možemo sjećati kao što se vi sjećate nas. 

U nadi da će te uživati u pregledavanju portala gornjivakuf-x.com, da će te pronaći korisne informacije, želimo Vam mnogo zdravlja i sreće.

S poštovanjem,

Uredništvo gornjivakuf-x.com – Ne želim informaciju, želim x informaciju iz svog grada.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti