- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Odbojkaši Sloge četvrti na turniru u Bugojnu

Odbojkaši Sloge četvrti na turniru u Bugojnu

Foto arhiv

U povodu Dana osoba sa invaliditetom, u Bugojnu je  u  dvorani KSC održan turnir u sjedećoj odbojci. Na turniru je učestvovalo šest ekipa među kojima je i ekipa iz našeg grada SKISO Sloga koja je osvojila solidno četvrto mjesto, u odnosu na dosadašnje rezultate u ligi.

Osim Sloge na turniru su nastupile i sljedeće  ekipe: OKI Bugojno, OKI Iskra, OKI Vitez, OKI Laktaši i OKI Neretva. Prva faza turnira  se igrala  po grupnom sistemu. U prvoj grupi sastali su se sljedeće ekipe: OKI Laktaši, OKI Neretva i OKI Bugojno, a u drugoj grupi su se  sastale ekipe: OKI Sloga, OKI Vitez i OKI Iskra.

Prvu utakmicu naši igrači su slavili pobjedom nad ekipom OKI Vitez s rezultatom 2:0, nažalost drugu utakmicu protiv OKI Iskra izgubili s rezultatom 2:0. Iz grupa prvoplasirane ekipe igrale su u  finalu, a drugoplasirane za treće mjesto, pa tako  da su ekipa OKI Laktaši igrali u finalu protiv OKI Iskre, gdje je Iskra slavila pobjedom. U utakmici za treće mjesto naša ekipa je izgubila rezultatom u prvom setu 25:21 i drugom setu 25:17.

Ovim putem naš portal čestita igračima Sloge na ostvarenom rezultatu i želi puno sreće u daljim takmičenjima.

Exit mobile version