- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Auto škola – Autocentar GSL Gornji Vakuf

Auto škola – Autocentar GSL Gornji Vakuf

Foto: Aid Gafić

„GSL“ d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje je društvo za proizvodnju, promet roba i usluga-export-inport. “GSL” d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje je osnovano 2000. godine i do sada iza sebe ima čitav niz velikih uspjeha, ali i razvojnih projekata, koji će tek u budućnosti dati svoj pozitivan rezultat. GSL ima svoja predstavništva u SR Njemačkoj i Republici Albaniji, tako da se može reći da je internacionalno preduzeće.

GSL ima predstavništvo u SR Njemačkoj koje je bazirano na građevinsku operativu, dok u Republici Albaniji vrši posredovanje u telekomunikacijskim uslugama. S druge strane na domaćem terenu u Bosni i Hercegovini, u ovom preduzeću izdvajaju se Auto Škola, Auto Servis, Tehnički pregled vozila i svakako građevinska operativa.

U ovom preduzeću menadžment je uspio da zaokruži jedan niz tako što je pored Tehničkog pregleda vozila i Auto-Servisa otvorio Auto školu. Na taj način je “GSL” d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje postao lider na gornjovrbaskoj regiji kada je u pitanju ovaj segment. “GSL” sada školuje nove vozače, upućuje ih u važnost Tehničke ispravnosti vozila i na kraju im nudi servis u svakom trenutku. Auto škola je jedna od najsavremeniji u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Teoretski dio pripreme novih vozača za polaganje vozačkog ispita se odvija u multimedijalnoj učionici. Naime, cijeli proces predavanja je popraćen video prezentacijama, što kandidatima olakšava da shvate važnost saobraćajnog znanja i kulture, a onda to primjene u praktičnom dijelu, te na kraju na putevima širom Bosne i Hercegovine i Evropske Unije.

Ono što sigurno izdvaja ovu Auto školu od ostalih je da posjeduju vlastiti poligon za obuku početnika, koji je urađen po svim saobraćajnim normama. Cijelim poligonom, kao i cijelom Auto školom rukovodi diplomirani inžinjer saobraćaja. 

Tehnički pregled vozila se ogleda u Kontroli tehničke ispravnosti vozila sa vlastitim Auto servisom, koji na licu mjesta nakon utvrđenih tehničkih nedostataka vrši popravku i otklanja utvrđene tehničke nedostatke na vozilu. GSL posjeduje svu potrebnu tehničku i upotrebnu dokumentaciju sa mogućnostima proširenja djelatnosti u okviru Kontrole tehničke ispravnosti višeg stepena. Baždarenje i punjenje klime vrši na najsavremenijim aparatima sa reciklažom i čišćenjem auto klime.

Više informacija saznajte na našoj web stranici www.tele-com.biz.

{joomplucat:68 limit=8|columns=4|ordering=random}

(PLAĆENI ČLANAK)

Exit mobile version