- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Faruk Vele Osoba 2010. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju

Faruk Vele Osoba 2010. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju

Faruk Vele

Posjetioci web portala gornjivakuf-x.com su odlučili da je Faruk Vele Osoba 2010. godine sa područja općine Gornji Vakuf – Uskoplje.

U glasanju koje je trajalo od 1.12.2010. godine do 00:00 sati 5.1.2011. godine, između pet ponuđenih kandidata, Faruk je osvojio najviše glasova i tako ponio ovu laskavu titulu.

Do zadnje minute glasanja vodila se tijesna borba za prvo mjesto između Faruka Vele i Nahida Šehića, direktora JKP „Radovina“ Gornji Vakuf – Uskoplje. Nešto ranije iz borbe za prvo mjesto je ispao daroviti mladi nogometaš Sloge Emir Milanović.

Ukupno u anketi za Osobu 2010. godine sa područja općine Gornji Vakuf – Uskoplje je bilo 2 216 glasova. Pobjednik Faruk Vele je osvojio 627 glasova, a drugoplasirani Nahid Šehić samo 18 glasova manje.

Konačni rezultati glasanja naših posjetioca:

  • Faruk Vele 627 glasova
  • Nahid Šehić 609 glasova
  • Emir Milanović 477 glasova
  • Niko Budimir 263 glasova
  • Suad Duratbegović 240 glasova

Podsjećamo vas na kratki izvod iz biografije Faruka Vele Osobe 2010. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju:

Faruk Vele je mladi novinar Dnevnog avaza koji je ove godine proglašen za novinara godine za unutrašnju politiku. On je već dugi niz godina jedan od vodećih novinara u Dnevnom avazu, najjačoj dnevnoj novini u Bosni i Hercegovini. Faruk je i 2005. godine dobio priznanje za novinara godine. On pored činjenice da je dobio priznanje za novinara godine, važi za jednog od najboljih novinara koji se bave istraživačkim novinarstvom. Svakodnevno obrađuje više tema što možete vidjeti svaki dan u Dnevnom avazu.

Plakata Osobe 2010. godine iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja Faruku Veli će biti uručena do kraja januara 2011. godine o čemu će te biti obaviješteni na portalu gornjivakuf-x.com. Iskreno se zahvaljujemo svima koji su uzeli učešće u ovom izboru. Pobjedniku ovog izora Faruku Veli čestitamo i želimo mnogo sreće u daljnjem radu.

Exit mobile version