11.6 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

Potpisan ugovor o sanaciji dječijeg vrtića

Zadnji radni dan protekle godine Općinski načelnik gosp. Sead Čaušević je iskoristio za potpis još jednog važnog ugovora.

Naime, sa direktorom i vlasnikom poduzeća “Marino interijeri” gosp. Franjom Jurićem potpisan je ugovor o sanacije zgrade dječjeg vrtića „Zvončić“. Vrijednost ugovorenih radova je 62.528,53 konvertibilnih maraka. Ovim Ugovorom obuhvaćena je izrada elektroinstalacija, unutarnje uređenje prostora te izrada vanjske fasade. Pri potpisu ovog ugovora gospodin Jurić je najavio početak unutarnjih radova već za desetak dana, a zbog vremenskih uvjeta završetak radova (izrada fasade) se očekuje do početka šestog mjeseca.

Općinski načelnik je naglasio da su potpisom ovog ugovora stvoreni dobri preduvjeti za kompletan završetak sanacije zgrade dječjeg vrtića. Da bi vrtić konačno počeo sa radom ostaje još riješiti problem zagrijavanja prostora te nabavka namještaja. U tom smislu već je upućen dopis organizaciji Cesvi za doniranje neophodnog namještaja i opremanje kuhinje, a općina je u svom proračunu za 2011. godinu, pored redovitih 27.000,00 KM za predškolski odgoj, osigurala i iznos od 30.000,00 KM za završetak rekonstrukcije i uređenje okoliša zgrade vrtića.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti