- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje POZIV: Prezentacija Omladinske banke Gornji Vakuf – Uskoplje

POZIV: Prezentacija Omladinske banke Gornji Vakuf – Uskoplje

ob

Za 30. mart (srijeda) tekuće godine Omladinska banka Gornji Vakuf – Uskoplje je najavila održavanje prezentacije o programu Omladinske banke Gornji Vakuf – Uskoplje. Na ovoj prezentaciji prisutni će dobiti osnovne informacije o radu Omladinske banke, načinu prijavljivanja projekata za sredstva koja daje fondacije Mozaik i Općina Gornji Vakuf – Uskoplje. Prezentaciju će obaviti članovi odbora Omladinske banke Gornji Vakuf – Uskoplje.

Ovogodišnji fond Omladinske banke iznosi 20 000 KM, baš kao i prošle godine, a sredstva su obezbjedili fondacija Mozaik i Općina Gornji Vakuf – Uskoplje.

Za sredstva Omladinske banke mogu aplicirati:

•             Neformalne grupe mladih od 15 do 30 godina (minimum pet mladih osoba mora biti aktivno uključeno u pripremu i realizaciju projekta) koji žive na teritoriji Općine Gornji Vakuf-Uskoplje;

•             Oni koji imaju ideje i sposobni su da poboljšaju uslove života mladih u sredini u kojoj žive;

•             Mladi koji su aktivni i imaju volju, prijatelje, komšije i druge koji su spremni da zavrnu rukave i urade nešto za sebe i svoju zajednicu.

Iskoristite priliku da se educirate kako napisati projekt i dobiti sredstva za realizaciju projekta u vašoj lokalnoj sredini na prezentaciji Omladinske banke Gornji Vakuf – Uskoplje koja će se održati 30.03.2011. godine sa početkom u 12:00 sati u maloj sali Centra za obrazovanje i kulturu Gornji Vakuf – Uskoplje.

Exit mobile version