- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje NAJAVA: Otvaranje ljetne sezone i malonogometni turnir u SRC ‘Zlatna Dolina’

NAJAVA: Otvaranje ljetne sezone i malonogometni turnir u SRC ‘Zlatna Dolina’

Stadion SRC 'Zlatna Dolina' (Foto: Arhiv/gornjivakuf-x.com)

U povodu otvaranja ljetne sezone u Sportsko rekreacionom centru ‘Zlatna Dolina’ Mačkara Gornji Vakuf, u nedjelju, 19.06.2011. godine planiran je niz sportsko zabavnih sadržaja.

Tokom dana biti će održan turnir u malom nogometu. Na turnir se mogu prijaviti sve zainteresovane ekipe do nedjelje do 10:00 sati. Uplata po ekipi iznosi 50 KM. Izvlačenje parova obaviti će se u restoranu SRC ‘Zlatna Dolina’.

Turnir se igra na travnatom malonogometnom igralištu u Mačkari u sklopu kompleksa SRC ‘Zlatna Dolina’. Kompletna novčana sredstva od uplata idu u nagradni fond turnira. Tako će ekipi koja osvoji prvo mjesto pripasti 70% od uplata, drugoplasiranoj ekipi 20% i trećeplasiranoj 10% sredstava prikupljenih od uplata ekipa učesnika.

U večernjim satima, 19.06.2011. godine (nedjelja), goste SRC ‘Zlatna Dolina’ zabavljat će folk zvijezda Sanela Kalčo sa svojim gostom Midhatom Biberkom – Midom. Ulaz na muzičku zabavu je BESPLATAN.

Više informacija, te kako pronaći put do SRC ‘Zlatna Dolina’ potražite na njihovoj službenoj web stranici www.src-zlatnadolina.com.

Exit mobile version