- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje NAJAVA: Nihad Fetić-HAKALA u SRC „Zlatna Dolina“ Gornji Vakuf

NAJAVA: Nihad Fetić-HAKALA u SRC „Zlatna Dolina“ Gornji Vakuf

Nihad Fetić - HAKALA (hakala.ba)

U nedjelju, 10.07.2011. godine u SRC „Zlatna Dolina“ Mačkara u Gornjem Vakufu gostuje jedna od najvećih folk zvijezda na Balkanu, Nihad Fetić – HAKALA.

Nakon fantastične zabave na otvaranju ljetne sezone u SRC „Zlatna Dolina“, kada je pjevala Sanela Kalčo, ovog puta naše goste će zabavljati HAKALA, prepoznatljiv po sjajnom vokalu i odličnim zabavama koje pravi gdje god da pjeva.

Hakala je do sada izdao deset albuma, sa preko 100 snimljenih pjesama, od kojih se izdvajaju neprolazni hitovi: Umri u samoći, Postao sam skitnica, Sluga, Selma, Belma, Sanja, Tanja, Kažu vrijeme liječi rane, Ružica i mnogi drugi.

Ulaznice u predprodaji možete kupiti u Disco clubu „HS“ Gornji Vakuf i benzinskoj pumpi „Zelena Dolina“ Voljevac, po cijeni od 5 KM. Cijena ulaznica na dan nastupa je 7 KM.

Zabava u nedjelju, 10.07.2011. godine u SRC „Zlatna Dolina“ počinje već u 19:00 h sa „Zlatna Dolina“ bendom, a Hakala će se na bini pojaviti u 21:00 h. Ludovanje uz odličnu muziku će trajati do ranih jutarnjih sati.

Više informacija o Sportsko rekreacionom centru „Zlatna Dolina“ Mačkara možete saznati na službenoj stranici www.src-zlatnadolina.com

Cijena pića ostaje kao i uvijek kada imamo muziku uživo. Dobrodošli na nezaboravnu zabavu. Lijep provod želi vam osoblje SRC „Zlatna Dolina“ Gornji Vakuf.

(PLAĆENI ČLANAK)

Exit mobile version