- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje FOTO: Ovo mogu samo disco club HS i Adin Čalkić

FOTO: Ovo mogu samo disco club HS i Adin Čalkić

Foto: Aid Gafić

Adin Čalkić je napravio lom u subotu večer u gornjovakufskom disco club HS. Navikli smo na sjajne zabave od Adina, ali ovo je bilo iznad svega do sada.

U oproštajnom nastup od domaće publike pred odlazak na turneju u SAD, Adin je od sebe dao 110%, a publika mu je uzvratila jednakom mjerom.

Gužva u disco clubu HS je bila iznad svih očekivanja, jednostavno ni „pramen kose“ više nije mogao stat kada je Adin izišao na binu. Publika ga je dočekala ovacijama, kakve i zaslužuje zvijezda poput njega.

Kazaljke na satu već su pokazivale pola noći, a publika Adinu nije dala da prestane pjevat, već su sa njim u glas i oni pjevali najveće hitove od Zabranjenog pušenja, Bijelog Dugmeta, Tife, Plavog Orkestra i drugih, a nešto ranije i hitove od Halida Bešlića, Harisa Džinovića, Tome Zdravkovića, Ace Pejovića…

Šta reći na kraju osim jedno veliko hvala Adinu za fenomenalan nastup, i disco clubu HS za odličnu organizaciju. Mnogo sreće našem Adinu na turneji u dalekoj Americi, i jedva čekamo decembar, da ponovo uživamo u njegovoj muzici u našem gradu.

{joomplucat:255 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version