- Reklame -
Naslovnica Sport Bebara 2011 FOTO: Peti dan na turniru u malom nogometu ‘Bebara 2011’

FOTO: Peti dan na turniru u malom nogometu ‘Bebara 2011’

Foto: Emir Mišić

Današnji dan na turniru u malom nogometu „Bebara 2011“ ostat će upamćen po nesportskoj utakmici Jahorina Osiguranje – Zlatara Handbal, gdje su sudije bile prisiljene da podijele čak 6 žutih kartona. Žute kartone su dobili, Jahorina Osiguranje: Sulejman Imamović, Bakić Selmir (2x) i Abazović Almir, Zlatar Handbal: Omeragić Tahir i Čurić Jasmin. Utakmica je završena pobjedom Zlatare Handbal 6:2, a o imenima strijelaca ne želimo da pišemo dok ne pokažu više fair play-a.

U drugoj utakmici Boje i lakovi Anax su pobijedile Rose Wood 5:3, a strijelcu su bili: po dva gola Mavrković Ermin i Jakić Esmir, a jedan pogodak Halilović Armin. Dva gola za Rose Wood dao je Šehić Almir, a jedan Šehić Haris.

U trećoj utakmici sa četiri gola Sofić Osmana i jednim golom Šišić Adnana i Brzika Almedina, AM SDA je pobijedila Tajkune 6:2.Za Tajkune su pogodili Gajip Sedin i Šišić Elmir.

U četvrtoj utakmici FOM SDP je savladao Melody sa 10:3. Strijelci za FOM SDP bili su: četiri gola Jašarević Nihad, Smajić Ermin dva gola, Idrizović Ajdin dva gola. Golove za Melody su dali: Abazović Armin dva i jedan pogodak Tihak Mithat.

Četvrtak – 25.08.2011

16:30 – Zlatara Handball – Red Union
17:30 – Senex – Rose Wood
18:00 – gornjivakuf.x-com – Tajkuni
18:30 – Autopraona Benta – Jahorina osiguranje

{joomplucat:285 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version