- Reklame -
Naslovnica Sport Bebara 2011 FOTO: Sedmi dan na turniru u malom nogometu ‘Bebara 2011’

FOTO: Sedmi dan na turniru u malom nogometu ‘Bebara 2011’

Foto: Emir Mišić

Na turniru u malom nogometu „Bebara 2011“ danas su odigrane tri utakmice, dok susret Šesta Mahala i Rose Wood nije odigran zbog ne dolaska obje ekipe.

Derbi grupe B odigrali su Salon zabavnih igara Nune i Boje i lakovi Anax, a slavila je ekipa SZI Nune 5:4. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Kasumović Kerim tri gola i Latić Harun dva gola. Za Anax strijelci su bili Halilović Armin tri komada i jedan pogodak Škembić Arnel.

U drugoj utakmici Zlatara Hanbal je pobijedila Šumski plod 3:2. Strijelci za Handbal bili su Omeragić Tahir sa dva gola i Čurić Jasmin jedan pogodak. Oba gola za Šumski plod djelo su Hrinić Mehe.

Treća utakmica je bila odlučujuća za prolaz u četvrtfinale iz grupe A, a Veterani Sloge su pobijedili Tiskaru Humac 7:3 i plasirali se u završnicu turnira. Strijelci za Veterane Sloge, inače Fair play ekipu sa prošlogodišnjeg izdanja turnira na Bebari, bili su: tri puta Tarik Karahodžić, te po jedan Hadžijusufović Emir, Abazović Bahrudin, Musa Azer i Topčić Ibrahim. Za Tiskaru Humac dva gola dao je Topić Aldin, a jedan pogodak zabio je Begović Bečir.

Subota – 27.08.2011

16:00 – Red Union – Jahorina osiguranje
16:30 – Šumarija – Tajkuni
17:00 – P.S. Nune – Šesta mahala
17:30 – Autopraona Benta – Šumski plod
18:00 – Senex – Boje i lakovi ANAX

{joomplucat:289 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version