- Reklame -
Naslovnica Sport Bebara 2011 FOTO: Autopraona Benta pobjednik malonogometnog turnira ‘Bebara 2011’

FOTO: Autopraona Benta pobjednik malonogometnog turnira ‘Bebara 2011’

Foto: Emir Mišić i Aid Gafić

Turnir u malom nogometu „Bebara 2011“ došao je do svog kraja, a kao najuspješnija na kraju je kroz cilj prošla ekipa Autopraona Benta.

Prija finalne utakmice odigran je susret za treće mjesto u kojem je ekipa Boje i lakovi Anax pobijedila ekipu Zlatara Handbal 4:2. Pobjedu Anaxu za treće mjesto donijeli su Halilović Armin, Škembić Arnel i Topić Muamer. Golove za Handbal dali su Omeragić Tahir i Ćurić Jasmin.

U finalnoj utakmici Autopraona Benta je pobijedila SZI Nune 7:4, a golove za osvajača „Bebare 2011“ postigli su: četiri komada Šišić Hidajet, dva Delić Ermin dok je jedan pogodak pridodao Jarić Enes. Za drugoplasiranu ekipu na ovogodišnjem turniru na Bebari dali su: dva Garib Ajdin, po jedan Garib Adnan i Seferović Senad. Crvene kartone u ovoj utakmici dobili su Seferović Senad i Spahić Selvedin.

Poslije završetka finalne utakmice grupa „Alarem“ je izvela par muzičkih kompozicija, nakon čega je upriličena dodijela nagrada i priznanja za najuspješnije. Najbolji strijelac turnira je Delić Ermin, a fair play ekipa je Senex. Nagrade je uručio sin rahmetli Atife Karalić, Dino Karalić

Sponzorima turnira uručene su zahvalnice, među njima i web portalu GornjiVakuf-x.com koji je medijski popratio ovaj turnir i postavio neke nove standarde i pokazao kako se medijski pokriva jedna manifestacija.

{joomplucat:307 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version