- Reklame -
Naslovnica Vijesti Bosna i Hercegovina EKSKLUZIVNO: Pogledajte do sada neobjavljeni video snimak napada na Ambasadu SAD-a u...

EKSKLUZIVNO: Pogledajte do sada neobjavljeni video snimak napada na Ambasadu SAD-a u Sarajevu

Foto: Screenshot

GornjiVakuf-x.com donosi ekskluzivni video snimak napada na Američku ambasadu u Sarajevu, koji se dogodio u petak, 28.10.2011. godine. Ovaj video zapis napravio je jedan gornjovakufljanin koji je u vrijeme napada bio na poslu, u zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini Ambasade SAD-a u Sarajevu. Snimak je ustupio našem portalu i do sada nije nigdje objavljen.

Na snimku se vide herojski postupci građana Sarajeva, koji ne mareći za svoje živote pomažu povrijeđenim policajcima, dok ostali policajci traže siguran zaklon i posmatraju šta radi luđak Mevlid Jašarević.

Inače, u ovom luđačkom činu teže povrede je zadobio policijski službenik Mirsad Velić. Iako se na snimku koji objavljujemo vidi da građani Sarajeva nose i drugog policajca, on srećom nije bio povrijeđen, već se kamuflirao, kako Mevlid Jašarević ne bi na njega otvarao paljbu iz kalašnjikova.

GornjiVakuf-x.com je kasnije objavio video snimak sa tonom na kojem se čuje kako građani Sarajeva mole napadača da pređu ulicu i pomognu policajcu. „Allaha ti možemo li drugog izvuć’ od tamo“-dovikuje jedan građanin Sarajeva. Taj snimak možete pronaći na linku pod naslovom: VIDEO: Građani Sarajeva dovikuju Mevlidu Jašareviću: ‘Allaha ti možemo li drugog izvuć’ od tamo’

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/957f68251a4c401eb034febbf0fc418f_L.jpg}

Exit mobile version