- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Dnevni avaz o izboru Osobe godine u organizaciji web portala GornjiVakuf-x.com

Dnevni avaz o izboru Osobe godine u organizaciji web portala GornjiVakuf-x.com

Dnevni avaz 14.02. (Klikni na sliku da uvećaš)

Ni sedam dana po završetku izbora Osobe 2011. godine sa područja općine Gornji Vakuf ne prestaju pozitivni komentari. Tako, najtiražnije dnevne novine u Bosni i Hercegovini, Dnevni avaz, o ovom izboru pišu u svom izdanju od 14.02.2012. godine. Tekst iz Dnevnog avaza prenosimo u cijelosti.

Izbor web portala GornjiVakuf-x.com, Muhamed Gazić Muha izabran za Osobu godine.

Prema izboru posjetioca web portala GornjiVakuf-x.com, Muhamed Gazić Muha, izabran je za Osobu 2011. godine u Gornjem Vakufu. Nakon mjesec dana, i preko 4.500 glasova, Muhamed Gazić je odnio pobjedu ispred Rijada Gvozdena, gornjevakufskog glumca koji radi u Sarajevu.

Muhamed Gazić je predsjednik udruženja „Stop ovisnosti“. Ovaj bivši ovisnik je u protekloj godini bio inicijator i nosilac velikog broja humanitarnih akcija, ekoloških akcija, te zajedno sa svojim članovima pomogao uređenje gradskog parka. Neumorno se tokom godine borio protiv narkomanije i ovisnosti u Gornjem Vakufu.

Nakon završetka izbora za Osobu godine, Muhamed se zahvalio svima koji su mu ukazali povjerenje svojim glasovima. „Ovo priznanje je meni stimulans, vodilja i pokazatelj da ljudi u Gornjem Vakufu prepoznaju moj napor, da od bivše društvene štetočine postanem neko ko se altruistički daje za zajednicu“ – izjavio je Gazić.

{JFBCGraph image=http://www.gornjivakuf-x.com/media/k2/items/cache/dd9b4b0a80eff28fc65a7f105431f022_S.jpg}

Exit mobile version