5.9 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

Imenovan ocjenjivački žiri Izbora najboljeg sportsite Kantona za 2012. godinu

Prošlogodišnji najuspješniji sportisti Kantona (Foto: Arhiv/GornjiVakuf-x.com)

Upravni odbor Sportskog saveza Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna na svojoj 11. sjednici održanoj 06. decembra 2012. godine imenovao je Ocjenjivački sud/Žiri „ Izbora najboljeg sportsite Kantona za 2012. godinu.

Ocjenjivački sud/Žiri „ Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2012. godinu „ izabran je na osnovu pristiglih prijedloga članica Sportskog saveza SBK/KSB i sastavljen je isključivo od dugogodišnjih sportskih novinara i publicista koji svojim radom afimišu sport općina iz kojih dolaze, Kantona i države Bosne i Hercegovine.

Na čelu Ocjenjivačkog suda/Žirija nalazi se Edhem Ekmeščić dopisnik sportske rubrike Oslobođenja i Jutarnjih novina i urednik portala hronika.ba, a njegov zamjenik je Zvonimir Čilić, dok su članovi Ocjenjivačkog suda/Žirija Hazim Čukle, Osman Mešan i Mulo Hadžić. Ovi istaknuti sportski novinari i publicisti zasigurno neće imati lagan zadatak jer među najboljim sportsitima, sportsikinjama i sportskim ekipama u svim uzrasnim kategorijama  treba izabrati najboljeg.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti