13.6 C
Gornji Vakuf
Utorak, 23. Aprila 2024.

Patike budućnosti, koje menjaju svoj dizajn klikom!

Foto: Internet

Modna industrija ako je suditi po ovom proizvodu doživjela je pravu malu revoluciju u proizvodnju patika i obuće. Kompanija “Shiftwear” donijela budućnost u modnu industriju proizvodom patika koje mijenjaju dizajn jednim klikom

Patike kompanije “Shiftwear” su napravljene su tako da svako može pomoću aplikacije da ih preuredi po svom ukusu i da na nogama svaki put nosi drugačiji dizajn ili sliku.! Što je možemo vam reći prilično zanimljiva i interesantna stvar!

Ne samo što patike imaju poseban LED displej na kom mogu da se projektuju slike, već na njima mogu da se postavljaju animacije zbog kojih nikakako ne mogu da vas ne primete.

Ova kompanija je sakupila 128.000 dolara za svoj projekat, ali im je potrebno najmanje dva miliona za masovniju proizvodnju i promotivne video klipove, dok je 25.000 dolara bilo dovoljno samo za prototip.

Ako se zaista budu našle u prodaji, ove patike će se same napajati energijom, biće 100 posto vodootporne i doći će u tri različite varijante. Očekuje se da će ove patike budućnosti se pojaviti tek sredinom 2016. godine.

A dok se ne pojave uživajte i maštajte šta bi ste sve stavili kao dizajn na svoje patike budućnosti uz ovaj zanimljivi video koji nam predstavlja “patike budućnosti koje mijenjaju dizajn”

Zadnje dodano
Povezane vijesti