2 C
Gornji Vakuf
Petak, 19. Aprila 2024.

LIVE: Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2020. godinu

Tradicionalna manifestacija “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2020. godinu”, na kojoj se proglašavaju najuspješniji sportisti i sportske ekipe Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna, ove godine bit će održana  u Jajcu, 05. marta 2021. godine s početkom u 18:00 sati u sali JU “Dom kulture Jajce”.

Manifestacija „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2020. godinu” ima za cilj da promoviše značaj sporta u životu mladih i pozitivne vrijednosti sportista koji su spremni na velika odricanja kako bi postigli zapažene rezultate i tako predstavili svoju zemlju na najbolji mogući način.

Osim izbora najboljeg sportiste i sportistkinje godine, na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2020. godinu” bit će izabrani najbolji sportista i najbolja sportistkinja iz ekipnih sportova, najuspješniji trener, najuspješnije sportske ekipe, te najbolji mladi sportisti i sportistkinje kao i ekipe u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Sportski savez SBK/KSB i ove godine podijelit će nagrade za životno djelo, zlatne, srebrene i bronzane plakete kao i povelje i diplome za postignute rezultate u 2020. godini pojedincima i sportskim klubovima.

Direktan prijenos manifestacije „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2020. godinu“ pratite od 18:00 sati na youtube kanalu gornjivakufXcom

 

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti