15.1 C
Gornji Vakuf
Utorak, 16. Aprila 2024.

ŽRK SLOGA na balkanijadi u Splitu

Zlatna selekcija ŽRK SLOGA, mlađe kadetkinje (2006.god) trenutno se sprema za završnicu BALKANSKIH SPORTSKIH IGARA MLADIH. Naše zlatne pahuljice kao prvakinje od 17. do 21. Augusta u Splitu će predstavljat ŽRK SLOGA, GORNJI VAKUF-USKOPLJE i našu državu BOSNU I HERCEGOVINU.

Osim  naše ekipa na završnici će učestvovat prvaci Hrvatske, Srbije  i jedna ekipa sa pozivnicom. Ovo je zaista rezultat koji treba da bude na ponos cijelom gradu.

ŽRK SLOGA je na svoj fb stranici je objavila da su puštene u prodaju godišnjie članske kartice za sezonu 2021/2022, novac od kartica je namjenjen za opremanje zlatne selekcije za Split. Sve kartice će služit kao ulaznica za domaće utakmice svih selekcije u sezoni koja je pred nama.

U ponudi se nalaze dvije vrste kartica:

CRVENA ČLANSKA KARTICA 20 KM – ova kartica je ujedno i godišnja ulaznica za sve naše utakmice seniorskih i omladinskih selekcija u sezoni 2021/2022.

ZLATNA ČLANSKA KARTICA 50 KM – ova kartica je također godišnja ulaznica za sve utakmice, uz nju ide i majica našeg kluba sa posvetom “GODINA ŠAMPIONKI”

Kartice možete kupit:

1. FRIZERSKI SALON “ALJO”,
2. Poslovnica SARAJEVO OSIGURANJA
3. Caffe Sloga

Također, godišnje kartice možete kupit i kod članova rukovodstva kluba: Ismeta Hadžiabulića, Muamera Zukića, Edina Glamočaka, Amira Šehića, Almira Pokvića, Nasera Karamustafića, Armina Softića.

Članske kartice možete rezervisat i porukom u Inbox našoj facebook i Instagram stranici, a možete ih uplatit i na PayPal racun: zrksloga2013@gmail.com

Sretno pahuljice, Vi ste već naše pobjednice!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti