12.8 C
Gornji Vakuf
Petak, 29. Marta 2024.

Kotrljamo se na baterije!

Električni romobili u bogatoj ponudi BH Telecoma

Postoje mnogi razlozi da ljudi izaberu romobil – zabavno je voziti ga, lako se vozi i pomoći će vam da dođete do željenog odredišta izbjegavajući teški promet. Romobili su izgrađeni od aluminijuma, što im daje lakoću i mogućnost sklapanja s 3 jednostavna koraka. Bez napora se mogu prenositi, tako da se lako mogu uklopiti u autobuse, aute i druge oblike prevoza.

Pokreću ih baterije, a mogu trajati i do 30 kilometara putovanja na jednom punjenju. Posebno programirana Smart App vam omogućava da pratite svoje putovanje kao i ostale informacije. Osim toga, pomoću aplikacije možete provjeriti preostalu snagu električnog skutera, pregledati trenutačnu brzinu i provjeriti zdravlje baterije, s ciljem da odmah budete obavješteni ako je zabilježena neka anomalija.

Električni skuteri u prodaji  BH Telecoma su brandovi Xiaomi, oneS, Segway i uz pakete Extra XXL i Extra Premium su vam dostupni po cijeni već od samo 1KM. Dostupni su na svim prodajnim mjestima BH Telecoma i kupovinom putem webshopa, uz plaćanje jednokratno ili na 12 i 24 rate.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti