9.6 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

Radosavljević bivši, Hadžiabdić preuzima svoju Slogu

Nakon sinošnjeg poraza od Krivaje na domaćem parketu Upravni odbor MRK Sloga donio je jeenoglasnu odluku da se zahvali dosadašnjem treneru Aleksandru Radosavljeviću.

Srbijanski stručnjak je na klupi Sloge napravio neke odlične rezultate i dogurao do evropskih takmičenja ali je u ovu sesonu ušao sa očajnim igrama te je Sloga zakovana za zadnje mjesto premijerligaške tabele.

Ostaje žal da Radosavljević iza sebe nije ostavio niti jednog mladog igrača a na dolasku je glavni adut bio upravo rad sa mladim igračima.

Na kormilo Sloge dolazi Edin Hadžiabdić, nekadašnji igrač gornjevakufskog kluba koji je trenerski kvalitet pokazao na klupi ŽRK Sloga gdje je stvorio generaciju fenomenalnih rukometašica koje nezaustavljivo koračaju prema Premijer ligi.

Do prve utakmice popularnog Hažije na klupi Sloge ostala su samo dva dana, a on nije čarobnjak već predani radnik. Ipak, uz podršku sa tribina i lavovsku igru kakva će se igrati kod Hadžije trebamo svi skupa vjerovati u čudo protiv favorizovane Vogošće. Vidimo se na Bililu u subotu u 19:00.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti