7 C
Gornji Vakuf
Subota, 20. Aprila 2024.

Premijer liga BiH u rukometu: MRK Sloga – RK Borac M:TEL

U Srijedu nas očekuje 23. Kolo Premijer Lige Bosne i Hercegovine u kojem naša ekipa dočekuje lidera na tabeli, ekipu Borac M:Tel. Velika utakmica o kojoj će se dugo pričati, pogotovo ako naša ekipa ostvari pobjedu i prekine veliki Borčev niz od 20 utakmica bez poraza. O protivniku ne treba puno pričati, dovoljno smo vidjeli iz medija o kakvoj se ekipi radi. Borac je trenutno prvi na tabeli sa 37 bodova, tj. 17 pobjeda i 3 neriješena susreta.

U naš grad stižu sa imperativom pobjede kako bi, velikim koracima, nastavili put ka osvajanju šampionske titlue Bosne i Hercegovine i to šesti put u svojoj bogatoj historiji.Sigurno jedna od najtežih utakmica je ispred nas i potrebna nam je ogromna podrška sa tribina.

Ulaz za ovu utakmicu je besplatan za sve a u dvorani će biti postavljene kutije za dobrovoljni prilog našem sugrađaninu, Crnica Amelu, koji treba hitno na liječenje u Tursku.Dođite i budite dio velikog spektakla koji će sigurno opravdati epitet derbija kola.Nova runda karata podrške je puštena u prodaju a sada smo povećali limit na 1000 karata!

Navijači koji žele da učestvuju u akciji mogu to uraditi u prostorijama Fan Shopa svakim radnim danom od 10:00h do 16:00h. Raja iz dijaspore već dva dana zakucava sa kartama a za one koji su se tek uključili u program, karte podrške možete kupiti i preko našeg paypal računa: mrksloga@hotmail.com.

Kako da ti kažem sad koliko mi značiš I to da ne mogu bez tebe da živim i radim! SVI U DVORANU!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti