10.7 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

Dvanaest godina rada web portala GornjiVakuf-x.com

Danas se navršava dvanaest godina od kako je počeo sa radom web portal GornjiVakuf-x.com. Počeli smo, radimo trenutno, a tako će biti i u budućnosti, samo iz ljubavi prema Gornjem Vakufu, našem osjećaju obaveze da istina bude dostupna svima. Nikakvi pritisci, pa ni otvorene prijetnje, neće nas pokolebati na našem putu kojeg uspješno gazimo punih dvanaest godina.

U proteklih dvanaest godina objavili smo preko 5.000 vijesti, dodali na hiljade fotografija, desetine video zapisa. Naše stranice je posjetilo više stotina hiljada posjetilaca iz cijelog svijeta, naš Youtube kanal prati 1.500 osoba, a video zapisi su pregledani gotovo 936.950 puta, našu Facebook stranicu prati preko 19.000 fanova, a naš Facebook profil je davno dosegao limit od 5.000 prijatelja.

Bili smo i ostali u službi građana Gornjeg Vakufa, uključili se u pomoć pri organizaciji različitih sportskih, humanitarnih i drugih društveno korisnih događaja.

Od oktobra 2019. godine naša web stranica primarno je dostupna na domeni GornjiVakuf.com. Za novu domenu smo se odlučili zbog jednostavnosti ukucavanja iste u web preglednik. Ta nam je domena od prvog dana bila cilj, ali je ranije nismo mogli koristiti jer je bila registrovana od trećih lica.

Ova jubilej koristimo da se zahvalimo svima koji su sa nama bili na početku projekta. Posebno hvala pripada: Ibrahimu Sušiću, Muameru Čehiću, Dini Hadžiahmetoviću, Hajrudinu Omeragiću, Rusmiru Crnici, Ibrahimu Glamočaku.

Hvala svima koji nam šalju poruke podrške, koji i sami učestvuju i kreiranju sadržaja na portalu Gornjivakuf.com.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti