20.1 C
Gornji Vakuf
Srijeda, 07. Juna 2023.

Prva liga FBiH za rukometaše: MRK Sloga – RK Respect

Poštovani navijači, sponzori i prijatelji kluba. U subotu je na rasporedu 10. Kolo Prve Lige FBiH  u kojem se sastaju MRK Sloga i RK Respect Sarajevo. Za posljednju domaću utakmicu u ovoj godini spremamo rođendansko slavlje povodom obilježavanja 66 godina Muškog Rukometnog Kluba ”Sloga” Gornji Vakuf – Uskoplje.

U suradnji sa ekipom iz MNK SLOGA – WWIN Gornji Vakuf – Uskoplje, Vakufskoj publici u subotu predstavljamo rukometnu i malonogometnu poslasticu za sve naše vjerne navijače.

⭕️Od 17:30h na teren izlaze Slogini hakleri koji će u okviru 7. Kola Futsal Premijer Lige BiH odigrati utakmicu protiv MNK Salines Tuzla. Nakon odlične partije u Sarajevu, našim momcima je potrebna podrška da konačno uhvate priključak i dođu do željenih bodova.

⭕️ Nakon maestralne partije u Mostaru, Sloga dočekuje Respect Sarajevo. Momci su tri posljednja kola napravili odlične rezultate iz veoma teških utakmica, a sada dočekujemo protivnika koji je po kvalitetu sličan nama.

⭕️ Subota 26.11.2022g.

⭕️ Sportska Dvorana Gornji Vakuf – Uskoplje

⭕️ MNK Sloga – MNK Salines Tuzla

⭕️ MRK Sloga – RK Respect Sarajevo

Cijena ulaznice za obje utakmice je 3KM, kupovinom ulaznica direktno pomažete rad kolektiva MNK I MRK Sloga. Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da podrže ovu akciju kupovinom karti podrške.

Ekipe su svojim partijama u prethodnim kolima zaslužili da imaju veliku podršku sa tribina u subotu.

SVI, SVI, SVI 🔥

IGRA SLOGA ‼️

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
spot_img
Povezane vijesti