- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport Premijer liga BiH za rukometašice: ŽRK Sloga – ŽRK Knežopoljka

Premijer liga BiH za rukometašice: ŽRK Sloga – ŽRK Knežopoljka

9.kolo BH TELECOM Premijer lige BiH

ŽRK SLOGA vs ŽRK KNEŽOPOLJKA

Nakon što smo u osmom kolu bili slobodni, pred nama su tri utakmice koje će u značajnoj mjeri odredit naš premijerligaški status. Kod kuće igramo protiv sedmoplasirane Knežopoljke i osmoplasirane Ilidže a u goste idemo posljednjeplasiranoj ekipi Mire iz Prijedora.

Prva u nizu bitnih utakmica očekuje nas u Subotu 03.12.2022.godine a protivnik je Knežopoljka iz Kozarske Dubice. Ekipa sa možda najboljom školom rukometa u našoj državi. Sjajna mlada ekipa koja je već dugo na okupu. Bez obzira na kvalitet koji posjeduje ova ekipa predvođena vrhunskom Larom Stanić, ukoliko želimo zadržati premijerligaški status u ovoj utakmici moramo dat više od svojih realnih mogućnosti kako bi ostvarili pobjedu.

Ekipa Knežopoljke do sada je ostvarila pobjede protiv Krivaje, Jedinstva i Zrinjskog, dok je protiv ekipe Ilidže osvojila bod, dok su naše pahuljice ostvarile pobjedu protiv Zrinjskog a u ostalim utakmicama smo doživjeli poraze od u ovom trenutku od boljih i iskusnijih ekipa.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa, da dodju u dvoranu i daju podršku našoj mladoj ekipi u pohodu na druge premijerligaške bodove. Podrška za opstanak u društvu najboljih je neophodna.

Subota, 03.12.2022.godine u 19:00h

SVI U DVORANU!

Exit mobile version