2.8 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 25. Aprila 2024.

VIDEO: Selman Dizdar i SD band zablistali sa novom muzičkom numerom „Norah“

Danas je na video platformi youtube premijerno emitovana muzička numera Norah u izvedbi Selmana Dizdara i benda Sudnji dan. Tekst i kompoziciju za ovu pjesmu potpisuje Ensar Bukarić, a aranžman Meho Radoović, Arel Češljar i Ensar Bukarić.

U izjavi za web portal GornjiVakuf.com Selman Dizdar nije krio oduševljenost novom pjesmom i kompletnom produkcijom koja stoji iza ove muzičke numere.

– Veoma sam ponosan na ovaj projekat, jer ova pjesma je nešto posebno za mene jer je i muzika i tekst urađeni onako po mom ukusu. Snimili smo jednu lijepu pop pjesmu za koju smo dobili jako lijepe komentare od kompetentnih muzičara i autora pjesama. Veliko zadovoljstvo je bilo snimiti pjesmu u Hayat produkciji gdje ćemo ako Bog da i dalje nastaviti jednu sjajnu saradnju sa sjajnim ljudima iz produkcije. Nadam se da će pjesma Norah biti slušana i da će raja koja voli dobru muziku uživati u jednoj lijepoj numeri za koju planiramo uskoro i spot da snimimo.

Pjesma „Norah“ već sada privlači pažnju slušalaca u cijelom regionu, a to potvrđuje i veliki broj pregleda na youtubeu, facebooku i instagramu.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti