- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport KUP BIH ZA RUKOMETAŠICE: ŽRK Sloga – ŽRK Borac Banjaluka

KUP BIH ZA RUKOMETAŠICE: ŽRK Sloga – ŽRK Borac Banjaluka

Nakon kratke zimske pauze na scenu se vraća ženski rukomet. U vikendu iza nas naša “nova” iskusnija ekipa pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog ostvarila je prolaz u četvrtfinale KUPA BOSNE I HERCEGOVINE. U ovoj fazi kupa igraju se dvije utakmice a protivnik našim pahuljicama je jedna od najtrofejnijih ekipa naše države, ŽRK BORAC IZ BANJA LUKE.

Sa sigurnošću možemo reći da je ovo klub sa najvišim brojem kvalitetnih igračica na jednom mjestu, u ovoj dvomeč ulaze kao favoriti ali…

Sigurni smo u to nakon utakmice u Mostaru da ćemo gledati jednu drugačiju ekipu, nego je to bilo u prvom dijelu sezone. Pojačani sa dvije vrhunske iskusne igračice i naše mlade pahuljice na terenu izgledaju puno bolje i sigurnije.

Pored dobre utakmice potrudit ćemo se da budemo i dobri domaćini, kako bi na adekvatan način vratili sjajno domaćinstvo koje smo imali u prvom dijelu BH Telecom Premijer lige BiH u Banja Luci.

Pozivamo vas da dolaskom u dvoranu budete veliki vjetar u leđa Pahuljicama kako bi uspjele napravit dobar rezultat za uzvrat u Banja Luci.

Utakmice se igra u subotu, 04.02.2023. godine od 17:00h. Sportska dvorana Gornji Vakuf – Uskoplje.

Exit mobile version