24 C
Gornji Vakuf
Petak, 27. Septembra 2024.

Prva liga FBIH za rukometaše: MRK Sloga – RK Respekt

Nakon sjajnog nastupa u Livnu i uvjerljive pobjede u prvom kolu, rukometaši MRK Sloge iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja pripremaju se za prvu domaću utakmicu ove sezone. U nedjelju, 29. septembra 2024. godine, s početkom u 15:00 sati, u gradskoj dvorani ugostiće RK Respect iz Sarajeva.

Naši momci su već u prvoj utakmici pokazali da posjeduju kvalitet potreban za uspjeh i najavili da će biti ozbiljni konkurenti u borbi za vrh tabele. Ipak, utakmica protiv Respecta biće veliki izazov, jer sarajevska ekipa dolazi nošena pobjedom iz prvog kola, kada su savladali pojačani Kiseljak.

Podrška s tribina biće presudna u ovoj utakmici, pa se od domaće publike očekuje da se u što većem broju pojavi u dvorani i pruži podršku našim rukometašima. “Ne treba poseban poziv – momci su itekako zaslužili da im se odužimo podrškom,” poručuju iz kluba.

Kampanja kupovine članskih karata je u punom jeku, a ljubitelji rukometa pozivaju se da planiraju svaki drugi vikend provesti u dvorani uz Slogu, jer – zajedno je puno lakše doći do pobjede!

Sloga zove – dvorana čeka!

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti