O nama

GornjiVakuf-x.com

GornjiVakuf-x.com web portal počeo je sa radom 13.09.2010.godine. Od prvog dana do danas to je nezavisni news portal u 100% vlasništvu njegovih autora.

Portal postoji kao projekt grupe građana iz Gornjeg Vakufa, koja na volonterskoj osnovi nastoji da blagovremeno informiše o događanjima sa područja Gornjeg Vakufa.

Sve troškove održavanja portala, kao i nabavke opreme za rad, snose autori iz svojih džepova, te manji dio od skromih reklama lokalnih biznismena.

GornjiVakuf-x.com nema obavezu objavljivanja niti jednog članka, ali ćemo nastojati da objavimo sve ono što smatramo bitnim za naše čitaoce.

GornjiVakuf-x.com NE OBJAVLJUJE najave događaja, osim humanitarnih. Za objavu bilo koje druge najave, poziva itd., javite se na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. radi dogovora oko cijene.

Strogo je zabranjeno preuzimanje tekstova, fotografija ili drugog sadržaja bez navođenja web portala GornjiVakuf-x.com kao izvora, odnosno postavljanja direktnog linka do orginalnog sadržaja na GornjiVakuf-x.com.

Krajem marta i početkom aprila 2013. godine web portal je postao dio Udruženja za informisanje X MEDIA Gornji Vakuf-Uskoplje.

Od oktobra 2019. godine web stranica funkcioniše na novoj domeni www.gornjivakuf.com.

Please publish modules in offcanvas position.