Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport Revijalna utakmica ekipa Juga i Sjevera, Gornjovakufljani predvode Jug

Revijalna utakmica ekipa Juga i Sjevera, Gornjovakufljani predvode Jug

Foto: Arhiv/GornjiVakuf-x.com

Humanitarno revijalna utakmica između ekipa Juga i Sjevera sačinjena od najbolji igrača koji nastupaju u prvoj ligi Federacije grupa Jug i Sjever i ove godine biće odigrana u Žepču, a organizator ove manifestacije i praznika rukometa je ekipa  RK Žepče. Selektori juga Kasim Kamenica i Junuz Vlajičić oba Goražde, a selektor sjevera su Jasenko Hegić, Krajina Cazin i Josip Klarić Žepče

Planirani termin utakmice je 29.12.2014.(ponedjeljak) 19:00 sati. Mjesto odigravanja: KŠC “Don Bosco” Žepče.

Iz našeg rukometnog kluba RK Sloga pozive su dobili golman Čaber Alen, pivot Ljutić Arman, lijevi bek Ohran Irhad i desno krilo Demirović Ajdin, kojem je ovo ujedno i drugi put da učestvuje u okviru ove manifestacije. Utakmica je humanitarnog karaktera, ali i prilika da sve najbolje igrače gledamo na jednom mjestu sa pregršt efektnih poteza i nadamo se da će odziv publike biti na viskom nivou.

Redakcija web portala GornjiVakuf-x.com čestita našim rukometašima na ukazanom povjerenju i dobivenim pozivima za ovaj praznik rukometa, a iskreno se nadamo da će opravdati očekivanja i svojim prisustvom i znanjem uveličati ovaj događaj.

Exit mobile version