Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Otvorena nova poslovnica Euroherc osiguranja d.d. u Vrbaskoj ulici

Otvorena nova poslovnica Euroherc osiguranja d.d. u Vrbaskoj ulici

Euroherc d.d. poslovnica u Vrbaskoj ulici u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Građane općine Gornji Vakuf-Uskoplje obradovala je vijest o otvaranju još jedne poslovnice  EUROHERC OSIGURANJA d.d. u ulici Vrbaska bb u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Kako bi svojim klijentima bio dostupan u svakom trenutku, Euroherc d.d posluje putem 5 moderno opremljenih podružnica i više od 100 prodajnih mjesta čime je stvorena odlično formirana mreža kojom je pokrivena cijela zemlja. U vremenu u kojem živimo bitno je osigurati sebe, svoju porodicu i imovinu.

Euroherc d.d. nudi široku paletu neživotnih osiguranja od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putno-zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja odgovornosti.

Ono što izdvaja Euroherc osiguranje d.d. od konkurencije su kvaliteta usluga po najpovoljnijim cijenama, jer biti pouzdan partner, imati vjernog i zadovoljnog osiguranika je prioritet Društva.

Za svakog osiguranika smo pripremili iznenađenje dobrodošlice u Euroherc osiguranju u ulici Vrbaska bb u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Radno vrijeme poslovnice Euroherc Gornji Vakuf-Uskoplje, koja se nalazi na adresi Vrbaska bb u Gornjem Vakufu-Uskoplje je svaki radni dan od 08:00-16:30, petkom 8:00-15:00, te subotom od 08:00-12:00.

Za sve dodatne informacije obratite se na telefon broj 030/266- 305.

{s}euroherc9216{/s}

SPONZORISANO

Exit mobile version