- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Salih Muftić dobitnik nagrade u kategoriji ‘Šampioni biznisa BiH u 2019. godini’

Salih Muftić dobitnik nagrade u kategoriji ‘Šampioni biznisa BiH u 2019. godini’

Salih Muftić, lijevo na fotografiji

Večeras, 18. decembra, u Banjoj Luci su Evropska nezavisna agencija za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope, Evropsko udruženje menadžera i časopis EUROMANAGER proglasili najmenadžere i najkompanije Bosne i Hercegovine za 2019. godinu.

Bilo je to četrdesetprvo uručenje visokih nagrada najuspješnijim menadžerima i kompanijama iz biznisa, ali i iz ostalih područja djelovanja u Bosni i Hercegovini, uz prisustvo od preko 200 zvanica – menadžera, naučnih, javnih i političkih ličnosti iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

Među nagrađenim menadžerima, posebno mjesto pripada – „Šampionima biznisa“, gdje je uručeno šest nagrada iz različitih oblasti biznisa.

Denis KRALJEVIĆ, vlasnik i direktor kompanije DERUBIS YACHTS iz Viteza, kompanije koja je proizvela prvu bh. jahtu, dobitnik je nagrade Najmenadžer – Šampion biznisa, zajedno sa gospodinom Almirom ZULIĆEM, direktorom kompanije TTU ENERGETIK iz Tuzle i Predragom ZORIĆEM, generalnim direktorom kompanije KOLEKTOR CCL iz Laktaša.

Najuspješnijom kompanijom u Bosni i Hercegovini proglašena je kompanija BIMAL, koja posluje u sastavu grupacije STUDEN HOLDING. Nagradu u ime kompanije BIMAL preuzela je direktorica korporativnih komunikacija gospođa Nataša PUCAR.

Laureati nagrade NAJMENADŽER & NAJKOMPANIJA – ŠAMPION BIZNISA BOSNE I HERCEGOVINE 2019. GODINE su: Anel DEMIĆ, izvršni direktor i kompanija DEMA & S iz Mostara, Fahrudin SALIHOVIĆ, generalni direktor & PIVARA TUZLA, Dr. Enver ŠABIĆ, vlasnik i direktor POLIKLINIKE SUNCE iz Zenice i Josipa FOFIĆ, direktorica Salona ljepote INFINIA iz Mostara.

Priznanja „Najmenadžer Bosne i Hercegovine“ uručena su ljudima koji su u 2019. godini uspješno „kormilarili“ svojim kompanijama, što je dovelo do boljih rezultata u svim segmentima rada njihovih kompanija.

Šampionima biznisa, u kategoriji javnih preduzeća i institucija, proglašeni su: Salih MUFTIĆ, generalni direktor i RUDNIK MRKOG UGLJA GRAČANICA Gornji Vakuf/Uskoplje, Dr. Senad SELIMOVIĆ & JAVNA ZDRAVSTVENA USTANOVA BANJSKO-REKREATIVNI CENTAR „AQUATERM“ iz Olova i Miroslav MIŠKIĆ, direktor kompanije JP PUTEVI BRČKO iz Brčkog.

Najmenadzer.com

Exit mobile version