- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje JKP “VIK” Gornji Vakuf-Uskoplje: Aktiviraj e-Račun za bržu i ekološki osviještenu dostavu...

JKP “VIK” Gornji Vakuf-Uskoplje: Aktiviraj e-Račun za bržu i ekološki osviještenu dostavu računa

JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje pruža svojim korisnicima mogućnost jednostavnog i efikasnog primanja računa za vodu putem elektronske pošte. Ova usluga omogućava bržu i sigurniju dostavu računa, smanjuje mogućnost gubljenja papirnatih računa i omogućava vam uvid u svoje račune u svakom trenutku. U nastavku, pružamo vam upute o tome kako aktivirati ovu korisnu uslugu.

Koraci za aktivaciju e-računa:

Popunjavanje izjave o željenoj usluzi: Prvi korak prema aktivaciji e-računa je popunjavanje izjave o željenoj usluzi. Ovu izjavu možete preuzeti sa zvanične web stranice JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje ili je popuniti online.

Slanje izjave: Nakon što ste popunili izjavu, trebate je proslijediti na e-mail adresu: vod.kan.doo@bih.net.ba ili je možete predati na šalteru u prostorijama javnog komunalnog poduzeća na adresi Mehmed bega Stočanina b.b.

Protokoliranje i usvajanje zahtjeva: Vaša izjava će biti protokolirana i usvojena od strane JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje.

Besplatna usluga: Važno je napomenuti da je ova usluga potpuno besplatna za korisnike.

Prednosti e-računa:

Aktivacija e-računa nosi sa sobom brojne prednosti, uključujući:

Brža i sigurnija dostava: Računi će vam biti dostavljeni putem elektronske pošte, što eliminira vrijeme potrebno za dostavu putem pošte i smanjuje mogućnost gubljenja papirnatih računa.

Uvid u račune u svakom trenutku: Moći ćete pristupiti svojim računima kad god to želite putem svoje e-pošte.

Elektronska arhiva računa: E-računi omogućavaju vam jednostavan pristup i pohranu svojih računa elektronski, čime se štedi prostor i olakšava praćenje plaćanja.

Mogućnost printanja: Ukoliko vam bude nužno, e-račune možete jednostavno printati.

Ekološka osviještenost: Korištenjem e-računa doprinosite očuvanju okoliša, smanjujući potrošnju papira.

Aktivacija usluge e-računa kod JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje jednostavan je korak prema modernizaciji načina na koji primate i upravljate svojim računima za vodu. Iskoristite prednosti ovog praktičnog rješenja i doprinesite zaštiti okoliša.

Exit mobile version