- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Na prodaju stan od 80 kvadrata u centru Gornjeg Vakufa

Na prodaju stan od 80 kvadrata u centru Gornjeg Vakufa

Na prodaju je prostran stan smješten u mirnoj zgradi u Gradskoj ulici, Gornji Vakuf-Uskoplje. Sa svojih 80 kvadrata, ovaj stan nudi udoban i funkcionalan prostor za vas i vašu porodicu.

Stan ima dvije prostrane terase koje pružaju predivan pogled na okolinu, stvarajući ugodan kutak za opuštanje. Tu su i dvije ostave u podrumu koje pružaju dodatni prostor za skladištenje, posebno pogodno za drva ili stvari koje želite držati van vidokruga.

Unutar stana, velika dnevna soba spojena sa trpezarijom pruža prostran prostor za okupljanje i relaksaciju. Spavaća soba je udobna i prijatna, a tu je i posebna soba predviđena za djecu, pružajući im vlastiti prostor za igru i odmor. Kuhinja je odvojena, opremljena svim potrebnim aparatima, uz dodatnu ostavu koja olakšava organizaciju prostora.

Ovaj stan je savršen dom za one koji traže udobnost, funkcionalnost i mirno okruženje. Za dodatne informacije ili zakazivanje pregleda, slobodno nas kontaktirajte na telefone: 030265274 ili 0603485094. Cijena po dogovoru.

Exit mobile version