- Reklame -
Naslovnica Vijesti Bosna i Hercegovina TELEMACH BH: FORMULA ZA BRZINU POTVRĐENA PRIZNANJEM BEST BUY

TELEMACH BH: FORMULA ZA BRZINU POTVRĐENA PRIZNANJEM BEST BUY

Telemach BH ima formulu za brzinu, što je potvrđeno prestižnim priznanjem “Best Buy”. Istraživanje ICERTIAS-a sprovedeno na bosanskohercegovačkom tržištu u aprilu tekuće godine, pokazalo je da građani BiH najčešće prepoznaju Telemach kao internet provajdera sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta za brzi fiksni internet.

“Best Buy” sa međunarodnim pečatom ICERTIAS-a sa sjedištem u Švicarskoj, najnovije je priznanje koje potvrđuje izvanrednost Telemachovog rada u posljednjih 14 godina – neprekidnu predanost da građanima naše zemlje pruži najbrži internet u Bosni i Hercegovini, čak do pet puta brži od ponuđenih brzina na tržištu, što ovu kompaniju ističe ne samo kao lidera u industriji, već kao neprikosnovenog pružatelja telekomunikacijskih usluga. 

“Telemach nudi tehnološki naprednu i cjenovno najbolju uslugu. Best Buy priznanje potvrđuje našu vodeću poziciju u industriji i nepokolebljivu predanost inovacijama i izvrsnosti u korisničkom servisu. Ponosimo se time što nudimo najveće brzine interneta, omogućujući našim korisnicima da iskoriste sve prednosti digitalnog doba uz vrhunsku vrijednost za svoj novac”, izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemach BH dodavši da “Ulaganja u infrastrukturu, GIGA mrežu i sveobuhvatan digitalni razvoj pružaju našim korisnicima najveću vrijednost za njihov novac, ali i doprinose pozicioniranju Bosne i Hercegovine kao digitalno poželjne lokacije za poslovni sektor i pojedince.”

Najnovija ponuda Telemacha odražava optimalan omjer cijene i kvaliteta: svi EON paketi po 1 KM mjesečno prvih 6 mjeseci, a putem telemach.ba čak prvih 8 mjeseci po 1 KM za nove korisnike! Samo do 31.07.!

Surfajte i vi najbržim internetom u Bosni i Hercegovini – brzinama čak do 1Gbps u Telemach GIGA gradovima. Napravite najbolji izbor i pređite na Telemach!

Kompanija Telemach BH je uložila više od 472 miliona KM u infrastrukturu i digitalizaciju Bosne i Hercegovine, a u narednih 5 godina planira uložiti dodatnih 146 miliona KM u razvoj mreže i servisa. Uz prestižni internacionalni certifikat i zlatnu medalju “Customers’ Friend – Jer mi cijenimo svoje klijente” i status “Vrhunska izvrsnost” od ICERTIAS-a, Telemach BH se ponosi i priznanjem za jednog od najznačajnijih investitora u BiH za 2023. godinu od Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA), priznanjem za najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijskoj industriji već 10 godina zaredom, te posljednim priznanjem Best Buy čime je zaokružen niz zvaničnih potvrda Telemachove izvrsnosti u najznačajnijim aspektima poslovanja: najboljih telekomunikacijskih usluga, odnosu sa korisnicima te zaposlenicima i zajednicom u kojoj posluje.

Exit mobile version