- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Kandidati za Osobu 2013. godine u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Kandidati za Osobu 2013. godine u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Web portal GornjiVakuf-x.com vrši izbor Osobe 2013. godine u Gornjem Vakufu-Uskoplju. U prethodnih mjesec dana, omogućili smo našim posjetiocima da pošalju svoje prijedloge. Na e-mail naše redakcije pristiglo je više prijedloga, a uredništvo našeg portala se odlučilo za pet osoba koje se izdvajaju od ostatka konkurencije.
Glasanje za Osobu 2013. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju traje od 10.01.2014. do 10.2.2014. godine do 20:00 h. Svaki naš posjetioc može glasat za svog favorita jednom u toku 24 sata sa jedne ip adrese u ANKETI koja se nalazi na našoj stranici.
Pokušaj varanja u glasanju će biti sankcionisan permanentnim banovanjem ip adrese sa web portala GornjiVakuf-x.com.
Pobjednik u ovom izboru će dobiti plakatu web portala GornjiVakuf-x.com kao skromno priznanje za Osobu 2013. godine u Gornjem Vakufu – Uskoplju.
KANDIDATI ZA OSOBU 2013. GODINE U GORNJEM VAKUFU-USKOPLJU:
Adnan Telalović
Direktor preduzeća A.T.T. iz Gornjeg Vakufa koja upošljava veliki broj radnika. U protekloj godini je izabran za jednog od naj menadžera u Bosni i Hercegovini što je potvrda uspješnosti njegovog rada. A.T.T. Gornji Vakuf većinu svojih proizvoda izvozi na europska tržišta.
Ahmed Brica
Prošle godine je Ahmed osvojivši srebrenu medalju na Evropsku prvenstvu u karateu za juniore napravio najveći podvig gornjovakufskog sporta. Pored ovog historijskog rezultata Ahmed je osvojio pregršt medalja na turnirima diljem naše države. On je trostruki prvak Bosne i Hercegovine. Prema izboru posjetilaca našeg portala Ahmed je izabran za osobu 2012. godine.
Fuad Mahmutović
Usprkos užasnim uslovima za rad Fuad je doveo ekipu MRK Sloga u prošloj sezoni na treće mjesto, a u ovoj sezoni njegova ekipa je na zimsku pauzu otišla kao drugoplasirana uz ozbiljne aspiracije ka prvom mjestu i plasmanu i viši rang takmičenja.
Saudin Cokoja
Dokazani humanista. Tokom cijele godine Saudin nije žalio svog vremena, energije i sredstava da pomogne drugima. Jedna od najvećih akcija iz protekle godine je podjela 30 bicikala za polaznike mektebske nastave u džematu Gornja Mahala. Pored ove akcije, zapažene su Saudinove aktivnosti sa djecom u osnovnoj školi, a jedna od aktivnosti je i podjela besplatnih udžbenika.
Skender Krasniči
Legenda gornjovakufskog sporta, trenutni trener SKISO Sloga Gornji Vakuf. Pod vodstvom Skendera SKSIO Sloga je ostvarila odlične rezultate u prošloj sezoni, a ovu polusezonu Sloga se nalazi na prvom mjestu i sigurno korača Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
{loadposition anketa13}
Exit mobile version