- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport ŽRK SLOGA u borbi za prvaka BIH sa tri omladinske kategorije

ŽRK SLOGA u borbi za prvaka BIH sa tri omladinske kategorije

Do sada smo bezbroj puta imali potvrdu odličnog rada ŽRK SLOGA sa omladinskim kategorijama, međutim pečat tog dugogodišnjeg sistemskog rada desio se u prethodnih sedam dana. Omladinske kategorije ŽRK SLOGA kroz baraž utakmice obezbjedile su učešće na završnicama državnih prvenstava BiH sa tri kategorije,  i to JUNIORKE (2002.godište), KADETKINJE (2004.godište) I MLAĐE KADETKINJE (2006.godište).

Ovaj podatak je zaista fascinantan, jer samo rijetki i oni najbolji klubovi naše države imaju više selekcija na smotrama najboljih. Završnice državnih prvenstava igraju se u junu, za kategorije mlađi kadetkinja u juniorki završnica je 12.-13. Juna. Za kategoriju kadetkinja završnica je 19. I 20. Juna. U ovoj kategoriji Sloga je na prethodnom prvenstvu koje je odigrano u Kozarskoj dubici osvojila drugo mjesto. Iz kluba su najavili da će predate kandidaturu za domaćinstvo završnice u ovoj kategoriji, što bi za naš mali grad zaista bila odlična stvar.

Iskrene čestitke trenerima ŽRK SLOGA, Upravi I na kraju naravno popularnim “pahuljicama” koje rade prelijepe stvari za sebe, klub i naš grad GORNJI VAKUF – USKOPLJE.

Exit mobile version