- Reklame -
Naslovnica Vijesti Srednjobosanski kanton Novi i brži netFlat i Internet povremeno paketi

Novi i brži netFlat i Internet povremeno paketi

Surfajte sigurno uz najbolji internet kod kuće!

U ponudi BH Telecoma od 1. oktobra 2023. godine dostupni su vam potpuno novi netFlat  paketi za pristup internetu s VEĆIM brzinama.

Inovativna, bolja netFlat ponuda donosi četiri nova paketa uz koje možete NEOGRANIČENO koristiti internet uz mnogo veće brzine u downloadu i uploadu.

U nastavku pogledajte osnovne karakteristike paketa:

Popust na mjesečnu pretplatu!

Odaberite paket po svojoj mjeri za samo 1 KM i uz ugovor s obaveznim trajanjem od 24 mjeseca i aktiviranim e-računom dobivate popust od 10% na iznos mjesečne pretplate.

Pravo na popust od 25% na iznos mjesečne pretplate za sve netFlat pakete, osim paketa netFlat Office i netFlat Biz, imaju osobe s utvrđenom visinom tjelesnog oštećenja od 80% do 100% oboljenja definisanih važećim Cjenovnikom.

Kao korisnik novih netFlat paketa kroz Biz izbor, uz popust po osnovu obaveznog trajanja od 24 mjeseca za netFlat paket, imate pravo i na popust mjesečne pretplate za Biz izbor:

  • 6% popusta po osnovu obaveznog trajanja ugovora na 12 mjeseci i
  • 12% popusta po osnovu obaveznog trajanja ugovora na 24 mjeseca.

Svi netFlat paketi, osim netFlat Biz i netFlat za video nadzor, mogu se koristiti i na određeni period.

Korisnicima netFlat 20, netFlat 50 i netFlat 100 paketa će od 1. oktobra 2023. godine, u skladu s tehničkim mogućnostima na lokaciji, biti omogućeno korištenje većih pristupnih brzina po istoj cijeni mjesečne naknade.

Za korisnike za koje se utvrdi da ne postoji tehnička mogućnost za povećanje pristupne brzine, bit će omogućen nastavak korištenje iste/približne brzine koju trenutno koriste, uz nižu cijenu mjesečne naknade.

Birajte pouzdanu vezu i uživajte NEOGRANIČENO uz mnogo veće brzine u downloadu i uploadu.

Za surfanje kada (po)želite!

Također, od 1. oktobra 2023. godine BH Telecom u ponudu uvodi potpuno nove pakete za povremeni pristup internetu i to:

ko vaša društvena svakodnevnica ne ovisi o stalnom, redovnom korištenju usluge pristupa internetu tokom cijele godine, onda je ovo savršena usluga za vas!

Ponudu novih paketa možete pogledati na webshopu ovdje.

Za sva dodatna pitanja 24 sata su dostupni brojevi za podršku korisnicima – 1444 (fizička lica) ili 1322 (pravna lica). Menadžere velikih korisnika možete kontaktirati putem e-maila: mvk.sarajevo@bhtelecom.ba; mvk.tuzla@bhtelecom.ba; mvk.zenica@bhtelecom.bamvk.mostar@bhtelecom.bamvk.travnik@bhtelecom.bamvk.bihac@bhtelecom.bamvk.gorazde@bhtelecom.bamvk.banjaluka@bhtelecom.ba.

Ne čekajte i odaberite pouzdan i neograničen internet za svaki dom i uživajte u idealnom omjeru kvalitete, brzine i cijene!

Moja priča. BH Telecom.

Exit mobile version