- Reklame -
Naslovnica Vijesti Srednjobosanski kanton Moja TV po 50% nižoj cijeni!

Moja TV po 50% nižoj cijeni!

BOOM ponuda: Moja TV u pola cijene!

Fenomenalna akcija za nove Moja TV korisnike počinje 13. decembra 2023. i traje do 10. februara 2024. godine!

Uz to, BEZ NAKNADE 12 mjeseci možeš uživati u vrhunskim sadržajima CineStar Premiere i HBO Premium paketa – HBO, Cinemax TV i HBO Max.

Ne propusti ovu priliku! Postani korisnik nekog od Moja TV paketa za samo 1 KM i ostvari nevjerovatnu uštedu!

Moja TV akcija donosi najbolje benefite!

Svi navedeni benefiti važe uz potpisivanje ugovora sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca. Popusti se odnose na umanjenje pretplate na period od 6 mjeseci za Moja TV Net pakete, a za Moja TV Full pakete na period od čak 8 mjeseci. 

Također, možeš se odlučiti i za kupovinu novog mobitela, televizora, prečišćivača zraka, bijelu tehniku ili nekog drugog uređaja iz ponude BH Telecoma.

Odabirom Net L i Full L paketa kao novi korisnik možeš ostvariti NAJVIŠE pogodnosti uz velike internet brzine do čak 200 Mbps na optičkoj mreži BH Telecoma, te uživati u sjajnoj zabavi uz šaroliki domaći i strani program, kao i u brojnim dodatnim uslugama uključenim u mjesečnu naknadu: Moja TV Flix, HD paket, CineStar Premiere, Cinemax TV, HBO i HBO Max i Pink Plus sadržaj za cijelu porodicu.

Pogledaj ponudu i kupi putem webshopa ovdje.

Više o akciji “Moja TV u pola cijene” pročitaj u posebnim Uslovima.

Uz Moja TV zagarantovan najbolji i ekskluzivni TV sadržaj!

Moja TV usluga pruža ti nezaboravno iskustvo gledanja TV programa bilo gdje i bilo kada. Nudi ti bogat i kvalitetan sadržaj, različite pakete, dodatne kanale, sadržaj, videoteku, napredne funkcionalnosti, jednostavno korištenje, mogućnost premotavanja, snimanja i gledanje programa do sedam dana unazad.

BH Telecom kroz uslugu Moja TV pruža ti uvijek najatraktivniji i najbolji sportski sadržaj na Arena Sport kanalima, Eurosportu i drugim programima, a tu je i nezaboravna zabava u najboljem filmskom i serijskom sadržaju, blockbusterima, dokumentarnom programu i još mnogo toga.

Svi vrhunski sportski događaji su na Moja TV:

  • Premijer lige BiH i Prva liga Federacije BiH u nogometu
  • Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
  • Nogometna UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Europa Conference Liga
  • UEFA kvalifikacije za EURO 2024 (baraž)
  • NBA košarkaška liga i NFL američki fudbal
  • Španska liga u košarci gdje možeš pratiti sjajne partije Džanana Muse
  • Rukomet – domaća premijer liga, reprezentativna i evropska takmičenja klubova
  • druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
  • ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
  • sve popularnija eSport takmičenja

Tu su i sjajne serije iz najveće domaće BH ContentLab platforme za produkciju audio i vizuelnih sadržaja BH Telecoma, kao što su: „Znam kako dišeš“, „Tender“, „Na rubu pameti“, „Kotlina“, te posljednja u nizu koja se prikazuje „Princ iz Eleja“, a koje korisnici Moja TV mogu ekskluzivno i premijerno pratiti na kanalu MY TV.

Moja TV uvijek nudi više!

Moja TV posjeduje i bogatu videoteku sa više od 10.000 naslova koji su ti na raspolaganju kad god poželiš. A za istinske filmofile tu je uvijek dostupna Moja TV Flix videoteka sa vrhunskim naslovima svih žanrova.

Na bilo kojoj lokaciji i na bilo kojem uređaju (telefon, laptop, tablet) putem usluge Moja webTV možeš pratiti aktuelni televizijski sadržaj, a tu je i snimalica koja omogućava snimanje omiljenih TV sadržaja i kada nisi u svom domu.

Iskoristi ovu fenomenalnu akciju! Postani korisnik Moja TV usluge za samo 1 KM i uživaj u nevjerovatnoj uštedi od 50% na mjesečnu naknadu!

Moja TV je usluga koja će ispuniti sva tvoja očekivanja!

BH Telecom. Moja priča

Exit mobile version