- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Nastavak modernizacije JKP Radovina: Novi kamion za odvoz otpada, uskoro i...

[FOTO] Nastavak modernizacije JKP Radovina: Novi kamion za odvoz otpada, uskoro i mašina za čišćenje ulica

Javno komunalno preduzeće Radovina d.o.o. u Gornjem Vakufu-Uskoplju ostvarilo je još jedan značajan korak ka modernizaciji tokom početka ove kalendarske godine. Nedavno su uspješno realizovali nabavku trećeg kamiona namijenjenog odvozu komunalnog otpada, čime se nastavlja planirana serija aktivnosti na unapređenju infrastrukture.

Ovaj novi kamion za odvoz otpada predstavlja važan dodatak voznom parku preduzeća, što će omogućiti efikasnije obavljanje poslova čišćenja i odlaganja komunalnog otpada u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Ova investicija je u skladu s ranije najavljenim planovima za modernizaciju, a koraci koje preduzeće preduzima svjedoče o posvećenosti održavanju čiste i uređene sredine.

U narednom periodu, stanovnici Gornjeg Vakufa-Uskoplja mogu očekivati dalje poboljšanje javnih površina, s obzirom na najavu skorije nabavke mašine za čišćenje i metenje ulica. Ova investicija će zasigurno pridonijeti ljepšem izgledu ulica, stvarajući okruženje koje je prijatno za život i šetnju građana.

Nastavak modernizacije Javnog komunalnog preduzeća Radovina d.o.o. donosi očigledne koristi zajednici, poboljšavajući kvalitet života svih građana Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Ove inicijative svjedoče o važnosti očuvanja okoline i brizi za javni prostor, a rezultati će se sigurno odraziti na sreću i zadovoljstvo lokalnog stanovništva.

Exit mobile version