- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport Premijer liga BiH za rukometašice: ŽRK Sloga – ŽRK Ilidža

Premijer liga BiH za rukometašice: ŽRK Sloga – ŽRK Ilidža

U nedjelju, 21. aprila 2024. godine, u Sportskoj dvorani Gornji Vakuf-Uskoplje, očekuje nas neizvjesna i napeta utakmica između domaćina, Ženskog rukometnog kluba Sloga, i ekipa ŽRK Ilidža. Ova susret će označiti kraj regularnog dijela takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Aktuelno stanje na tabeli jasno ukazuje na važnost ove utakmice u kontekstu borbe za opstanak među najboljim ekipama. Sa deset osvojenih bodova, naša ekipa trenutno zauzima sedmu poziciju, dok se ekipa Ilidže nalazi tik ispod Sloge sa jednim bodom manje.

Ekipa ŽRK Sloga pokazala je izvanrednu formu u drugom dijelu sezone, ostvarujući sve pobjede na domaćem terenu. Ovim putem, iskreno se nadamo nastavku ovog pozitivnog niza i stvaranju povoljne situacije pred nadolazeći play out.

Jasno je da su naše pobjede rezultat odlične igre na terenu, ali također i posljedica podrške koju dobijamo od naših vjernih navijača. Stoga, pozivamo sve ljubitelje rukometa da svoju nedjeljnu kafu zamijene posjetom sportskoj dvorani i pruže podršku našim pahuljicama!

Nedjelja je rezervisana za rukomet – u 14:00h, svi zajedno u dvoranu! Vaša podrška je ključna, budite uz nas u ovoj važnoj utakmici za naš klub!

Exit mobile version