- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Novi veliki uspjeh učenika MSŠ “Gornji Vakuf”

Novi veliki uspjeh učenika MSŠ “Gornji Vakuf”

U Bugojnu je danas održan 5. Kantonalni festival dramskih minijatura srednjih škola s područja Srednjobosanskog kantona, koji je okupio talentirane mlade glumce iz različitih škola. Učenici Mješovite srednje škole “Gornji Vakuf” ostvarili su izvanredan uspjeh, osvojivši drugo mjesto na ovom prestižnom takmičenju.Posebno se istaknula učenica Emela Spahić, koja je ponosno ponijela pojedinačnu nagradu za najbolju glumicu.

Ovaj sjajan rezultat nije iznenađenje za školu koja već duže vrijeme kontinuirano pokazuje izvanredne rezultate na različitim takmičenjima unutar Srednjobosanskog kantona. Učenici Mješovite srednje škole “Gornji Vakuf” redovno dokazuju svoj talenat, predanost i kvalitetan rad, što je i ovoga puta rezultiralo visokim priznanjem na regionalnom nivou.

Nagrade poput ove nisu samo priznanje za individualne napore, već i potvrda kontinuirane podrške i angažmana nastavnika i školskog osoblja u razvoju umjetničkih talenata svojih učenika. Ovaj uspjeh dodatno je ojačao reputaciju Mješovite srednje škole “Gornji Vakuf” kao centra izvrsnosti u obrazovanju i umjetnosti unutar Srednjobosanskog kantona.

Exit mobile version