- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje FOTO: Gornji Vakuf sa Adinom Čalkićem obilježio 1. maj

FOTO: Gornji Vakuf sa Adinom Čalkićem obilježio 1. maj

Foto: Admir Džamalija - Džama

Jedinu organizovanu zabavu za mlade u Gornjem Vakufu u povodu 1. maja obezbjedio je disco club ‘HS’. Bila je to nezapamćena prvomajska zabava u našem gradu. Publiku je u svom stilu zabavljao Adin Čalkić.

Šteta je da kapaciteti disco cluba ‘HS’ nisu veći da prime sve koji su večeras željeli noć provest baš na ovom mjestu uz pjesme Adina Čalkića. Već do 20:00 sati HS club je bio prepun u iščekivanju da na scenu iziđe Adin.

Prava ludnica je nastupila kada je Adin pozdravio prisutne, a pjesme su se redale jedna za drugom, bez pauze više od dva i pol sata. Sam Adin je po završetku nastupa sijao od sreće i zadovoljstva, te netom po silasku sa bine za gornjivakuf-x.com izjavio: ‘Izjeda me jedno pitanje. Ima li ova gornjovakufska publika granica? Nema ni petnaest dana kako sam pjevao u HS clubu, kada je sve gorilo, kada sam pomislio da smo dosegli vrhunac, a pogledajte ovo večeras. Ovo je nešto izvan svakih očekivanja, ovo je nastup koji bi svaki pjevač zlatnim slovima zabilježio u svojoj biografiji, pa tako i ja. Veliko hvala osoblju disco cluba ‘HS’ i najboljoj publici na svijetu, mojim gornjovakufljanima’. 

{joomplucat:158 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version