- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje FOTO: Predstavljeni rezultati rada Omladinske banke Gornji Vakuf-Uskoplje za 2012.godinu

FOTO: Predstavljeni rezultati rada Omladinske banke Gornji Vakuf-Uskoplje za 2012.godinu

Foto: Ilijaz Skeho

U maloj sali Centra za obrazovanje i kulturu Gornji Vakuf-Uskoplje danas su predstavljeni rezultati rada Omladinske banke Gornji Vakuf-Uskoplje u 2012.godinu. U ovoj godini Omladinska banka je na području općine Gornji Vakuf-Uskoplje realizovala deset projekata.

Današnjoj manifestaciji prisustvovali su članovi neformalnih grupa koji su realizovali projekte, te članovi Odbora omladinske banke Gornji Vakuf-Uskoplje. Ukupna vrijednost ovogodišnjih projekata iznosila je 39.781,12 KM, od čega je iz fonda Omladinske banke izdvojeno 17.871,51 KM. Na projektima je radilo 118 volontera, koji su u realizaciju uložili 2175 volonterskih sati.

Koordinator Omladinske banke Gornji Vakuf-Uskoplje Aid Gafić je čestitao volonterima na odlično odrađenom poslu. „Čestitam članovima neformalnih grupa koji su nesebično uložili svoje vrijeme i sredstva za realizaciju projekata. Danas oni trebaju biti ponosni na svoj rad. Zahvalio bi se svim članovima odbora Omladinske banke, kao i Fondaciji Mozaik, te općini Gornji Vakuf-Uskoplje koji su obezbjedili sredstva za funkcionisanje ovog programa“ – izjavio je Gafić po završetku današnje manifestacije.

Najzaslužnijim pojedincima i kolektivima uručene su zlatne, srebrene, odnosno bronzane plakate u zavisnosti koliko su doprinijeli realizaciji projekata.

Omladinska banka Gornji Vakuf-Uskoplje nastavlja sa radom i u narednim godinama.

{s}ob61212{/s}

Exit mobile version