- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje FOTO: Adin Čalkić napravio trosatni spektakl u disco clubu „HS“ Gornji Vakuf

FOTO: Adin Čalkić napravio trosatni spektakl u disco clubu „HS“ Gornji Vakuf

Foto: hs-club.com.ba

Prvi nastup Adina Čalkića u disco clubu „HS“ Gornji Vakuf je prošao u odličnom ozračju. Od prvog takta publika je uživala, plesala i pjevala zajedno sa gornjovakufskim slavujem. I ovaj događaj je pokazao da je disco club „HS“ postao centralno mjesto okupljanja mladih željnih dobre zabave u našem gradu.

Već u 19:00 sati „HS“ je bio prepun u iščekivanju da se Adin pojavi i počne sa pjesmom. Tačno u 20:00 h, kako su domaćini i najavili, počeo je nezaboravni nastup Adina Čalkića, po ocjenama prisutnih, do sada najbolji u Gornjem Vakufu.

Odlično raspoložene goste disco cluba „HS“ Adin je dovodio u pravi delirij fantastičnim izvedbama najvećih hitova sa prostora bivše Jugoslavije. Pjesme Zdravka Čolića, Dine Merlina, Hari Mata Harija, Halid Bešlića, Harisa Džinovića i mnogih drugih u Adinovoj izvedbi su bile pravi mehlem za dušu svih prisutnih.

Nastup je trajao skoro do ponoći a rečenica koja se na kraju najviše izgovarala je „ovo se mora ponoviti na istom mjestu sa istom ekipom“.

Dico club „HS“ za svoje vjerne goste priprema još dosta iznenađenja u narednom periodu a kulminacije će biti za NOVU GODINU.

                     

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

(PLAĆENI ČLANAK)

Exit mobile version