- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Crna hronika FOTO: Teška saobraćajna nesreća u Vrbaskoj ulici, ‘Vektra’ završila u Barici

FOTO: Teška saobraćajna nesreća u Vrbaskoj ulici, ‘Vektra’ završila u Barici

Foto: Ilijaz Skeho

Jutros oko 3h i 30 minuta dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „opel vektra“.

Nesreća se dogodila u Vrbaskoj ulici u blizini voćne pijace. Naime, po saznanjima koja smo dobili od svjedoka ove nesreće, vozač „opel vektre“ je pri velikoj brzini krećući se iz pravca Bugojna prema Prozoru na magistralnom putu M16.2., izgubio kontrolu nad vozilom i pri tom srušio dvije rasvjetne bandere i uletio u korito potoka Barice.

Vozač V.J. je odmah upućen u Dom zdravlja,odakle je sanitetom upućen u bolnicu Travnik, a prema nepotvrđenim informacijama zadobio je višestruke lomove noge. Automobil „opel vektra“ je u potpunosti uništen.

Jutros rano na mjestu nesreće od mještana obližnjih stanova i kuća moglo se čuti kako su u zadnje vrijeme učestale trke automobila na našim cestama, pa se stoga mogla i očekivati ovakva nesreća. Podsjećamo u januaru ove godine, nedaleko od ove nesreće dogodila se slična saobraćajna nesreća kada je u isto korito uletilo pmv marke BMW.

{joomplucat:304 limit=8|columns=4|ordering=random}

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Exit mobile version