- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Obavijest za proizvođače malina na području općine Gornji Vakuf-Uskoplje

Obavijest za proizvođače malina na području općine Gornji Vakuf-Uskoplje

Firma “BOS AGRO FOOD” obavještava sve proizvođače malina na području Gornji Vakuf-Uskoplje da je u toku potpisivanje ugovora za saradnju otkupa malina. Proizvođači koji nisu potpisali ugovor na dvije ili više godina, odnosno oni proizvođači koji su potpisali prošle godine ugovor na samo jednu godinu mogu opet da potpisu ugovora za saradnju sa firmom „BOS AGRO FOOD“

Firma „BOS AGRO FOOD“ djeluje na području Općine Gornji Vakuf-Uskoplje deset godina i jedina je firma koja svoje obaveze i dužnosti prema otkupljivaču izvršava na vrijeme.

Ono što izdvaja „BOS AGRO FOOD“ od ostalih otkupljivača na ovom području je njihov odnos prema samim uzgajivačima maline. Naime, oni tokom cijele godine paze na proizvođače, pružajući im savjetodavnu pomoć, ali i finansijsku za nove nasade i navodnjavanje.

Tu su i naši agronomi koji su plaćeni od strane firme da izlaze Vama u susret, da Vam pomažu kad je to Vama potrebno. Sve obaveze agronoma plaća firma „BOS AGRO FOOD“.

Svi planovi u vezi maline koje ima ovo preduzeće su dugoročni, sa velikim povjerenjem kooperanata, a rezultat toga je dugogodišnja saradnja sa istim proizvođačima.

U toku je i podjela đubriva za proizvođače malina.

Svi oni koji žele da potpišu ugovor, da dobiju neki savjet i smjernice, da dobiju đubrivo za maline mogu da kontaktiraju osobu koja je zadužena za to na sljedeći broj tel: 061/343-896.

SPONZORISANO

Exit mobile version