- Reklame -
Naslovnica Gornji Vakuf-Uskoplje Sport FOTO: Odigran turnir u uličnoj košarci u čast legende ‘Mustafe Demirovića –...

FOTO: Odigran turnir u uličnoj košarci u čast legende ‘Mustafe Demirovića – MUJE’

Foto: Udruženje mladih Bebara

Sinoć je završen drugi memorijalni turnir ulične košarke „Mustafa Demirović – Mujo“. Turnir je uspješno organizovala gornjevakufska raja, a sve je prošlo bez ikakvih incidenata uz pohvale učesnika i sponzora turnira.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa „XXX 1001 noć“ (Sarajevo), drugo mjesto je osvojila ekipa „Foto Studio Amir“ (Bugojno), a treće mjesto zauzela je ekipa „Caffe Zeko“. U takmičenju šutiranja trojki pobijedio je Delić Amar iz ekipe “Foto studio Amir“, dok je za najboljeg igrača proglašen Vuleta Feđa iz pobjedničke ekipe.

Kiša koja se sručila pred sami početak turnira nije spriječila odigravanje utakmica, jer su organizatori uložili veliki napor da očiste vodu sa plohe na stadionu Bebara na kome je igran turnir.

Turnir ne bi bilo moguće realizovati bez sponzora: Općina Gornji Vakuf-Uskoplje, Rudnik Gračanica, koji su bili generalni sponzori turnira, te zlatni sponzor: ATT d.o.o., Saraj Komerc d.o.o., Kasumović Salih-Ikan, Masetić Mirsad, Gazić Šefko, Tiskara Humac, Fasto food Suljo i Nidica, koji su zaista mnogo doprinijeli za realizaciju ovog uspješnog turnira.

{s}bebara25716{/s} 

Exit mobile version