- Reklame -
Naslovnica Vijesti Gornji Vakuf-Uskoplje Ajna Bečirhodžić, učenica MSŠ „Gornji Vakuf“ osvojila drugo mjesto na Kantonalnom takmičenju...

Ajna Bečirhodžić, učenica MSŠ „Gornji Vakuf“ osvojila drugo mjesto na Kantonalnom takmičenju iz engleskog jezika

Učenica drugog razreda elektrotehničke škole u Mješovitoj srednjoj školi “Gornji Vakuf”, Ajna Bečirhodžić, postigla je izuzetan uspjeh na Kantonalnom takmičenju iz engleskog jezika koje je održano protekle subote u Travniku. Osvojivši drugo mjesto u kategoriji B1+ – intermediate, Ajna je ponos svoje škole i zajednice.

Mentorica Ilhana Dizdar uložila je neumorni trud i predanost u pripremu Ajne za ovo takmičenje, pružajući joj podršku i vodstvo koje su bile ključne za postizanje ovog izvanrednog rezultata.

Ovaj uspjeh nije samo individualni trijumf Ajne, već i jasna potvrda kvalitetnog rada koji se odvija u Mješovitoj srednjoj školi “Gornji Vakuf”. Ova institucija ne samo da pruža obrazovanje već i njeguje talente i ambicije svojih učenika. Kroz predan rad i posvećenost, učenici stječu vrhunska znanja iz različitih oblasti koje im omogućuju uspješnu budućnost.

U ukupnom plasmanu Mješovita srednja škola “Gornji Vakuf” osvojila je peto mjesto na nivou Srednjobosanskog kantona. Ovaj rezultat je plod napornog rada, ne samo Ajne i njene mentorice, već i profesora Nedžada Gudića i ostalih učenika koji su učestvovali na takmičenju: Nedžma Hajdarević, Lejla Puljarga, Zejneb Bašić, Iman Filipović, Naila Musa i Amel Kamber.

Ajnin uspjeh na Kantonalnom takmičenju iz engleskog jezika svjedoči o izuzetnim akademskim sposobnostima učenika ove škole te potvrđuje da se u Mješovitoj srednjoj školi “Gornji Vakuf” kultivira izvanredno obrazovanje i razvoj mladih talenata. Ovaj podvig je inspiracija za sve učenike koji teže izvrsnosti i dokaz da se marljivim radom i predanošću mogu postići značajni uspjesi.

Exit mobile version