9.7 C
Gornji Vakuf
Četvrtak, 28. Marta 2024.

HNK Branitelj – HNK Sloga 3:1

sloBRA

Nogometaši Branitelja zadržali su stopostotan učinak u Drugoj ligi FBiH skupina jug. U zaostaloj utakmici 7. kola na stadionu u Rodoču je poražena ekipa Sloge iz Uskoplja rezultatom 3:1

Nakon početnog ispitivanja snaga domaći su prvi put zaprijetili u 15. minuti. S lijeve strane je ubacio Gagro, a Eminović sa 5 metara glavom prebacio gol gostiju. Branitelj do prednosti dolazi u 36. minuti. Bebanić je odigrao povratnu loptu Sutonu na 16 metara, koji preciznim udarcem pogađa lijevi kut gola Sloge. Sedam minuta kasnije već je bilo 2:0. Nakon udarca iz kuta Jurića mrežu gostiju glavom pogađa Delić.

Na poluvremenu je trener Sloge Ibrahim Zukanović napravio dvije izmjene, koje su urodile plodom, jer su gosti većim dijelom drugog dijela imali terensku inicijativu. U 60. minuti s desne strane je ubacio Zeko, a Matišić glavom iz povoljne situacije pucao pored gola. Na drugoj strani Kaltak je obranio udarac Sutona glavom, a Bebanić je nakon solo prodora bio neprecizan.

Ekipa iz Uskoplja uspjela se vratiti u igru u 75. minuti. S desne strane je ubacio Arežina, a Matišić glavom pogodio gornji lijevi kut gola Branitelja. Sve nade da mogu doći do povoljnog rezultata gostima je „uništio“ Hodžić, koji je u 84. minuti zbog prigovora dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

U završnici utakmice domaći su uspjeli stići i do trećeg pogotka. Eminovića je u šesnaestercu srušio Ćatić a glavni sudac Tomislav Jurilj pokazao na bijelu točku i crveni karton za nogometaša Sloge. Siguran sa 11 metara za konačnih Branitelj – Sloga 3:1 bio je Bebanić.

Branitelj: Pandža, Vazgeč, Gagro, Suton ( od 70. Ivić), Margeta, Knezović ( od 40. Ferenc), Delić, Rogić ( od 80. Pehar), Bebanić, Eminović i Jurić.

Sloga: Kaltak, Miličević ( od 46. Milanović), Ćorić, Zeko, Ćatić, Turić ( od 46. Popović), Matišić, Simeunović, Ilić, Duvnjak ( od 70. Arežina) i Hodžić.

Uredništvo
Uredništvohttps://gornjivakuf.com/
Udruženja za informisanje X MEDIA
Zadnje dodano
Povezane vijesti